Cautare

1482 de rezultate pentru "numere telefon" (4.92 secunde)
Primele numere ale Biletelor de papagal au fost tiparite in tipografia instalata in curtea casei lui Tudor Arghezi, pe locul careia se afla in prezent Casa memoriala Tudor Arghezi.
Daca vreti sa vedeti cele mai frumoase dresuri de catei, tigri si camile, cele mai spectaculoase numere aeriene, cele mai impresionante acrobatii, cele mai spumoase comedii.
Pentru el data nasterii, varsta reprezinta numere asociate unei persoane, care nu conteaza. Andrei vrea ca viata lui sa aiba o traiectorie normala, fara suisuri si coborasuri care sa modifice totul.
Anumite zile, anumite numere si chiar anumite animale se considera ca poarta noroc sau ghinion. Cautarea acestui noroc este in stransa legatura cu superstitia, care, la randul ei, este conectata cu magia.
Locurile pe scaune in categoria A se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate Concertul are loc in aer liber pe Platforma 12 de la Romexpo !
Este autoarea conceptului unei publicatii saptamanele de mare succes - Jurnalul de Sanatate -, din care a realizat, timp de 6 ani neintrerupt, impreuna cu o echipa de tinere pe care le-a format, peste 300 de numere.
Chiar daca SUA nu au foarte multe reguli in acest sens, exista cateva reglementari legale care impiedica parintii sa foloseasca caractere de tipul "@" numere in felul in care numesc copiii.
In acest sens, reformarea sistemului educational, stimularea investitiilor private si publice deopotriva, incurajarea reconversiei profesionale si a antreprenoriatului in randul tinerilor (mai ales prin acordarea unor facilitati fiscale) trebuie sa se numere printre prioritatile politicilor europene si nationale.
Nu va speriati de ’’hangitele’’ imbracate in haine populare care mai erup in numere aparent spontane de cancan in unele seri;
Magda Marincovici a gandit si realizat, cu o mana de tinere jurnaliste la fel de inimoase ca ea, aproape 300 de numere din Jurnalul de Sanatate, suplimentul saptamanal ilustrat care a devenit un model pentru toate celelalte publicatii, in vremea de glorie a presei scrise, acum apuse.
Cladirea circului are instalatii speciale si foarte variate, care asigura montarea unor spectacole de mare amploare si prezentarea unor numere pe apa sau pe gheata.
Subiectilor li se cerea sa numere cate pase dadeau cei trei jucatori echipati in alb. Raspunsul corect era 15 pase, dar surpriza din final a fost alta:
La anumite intervale, sunetul este intrerupt de vocea unui barbat care vorbeste cu accent rusesc si care pronunta codul U-V-B-7-6, urmat de alte numere si cuvinte.
Colaborarea dintre Fundatia Vodafone Romania si Asociatia MAME a inceput in anul 2013, prin includerea Mariei Culescu in programul Voluntar de Profesie” si continua pana in prezent prin sustinerea financiara a proiectului Fondul de Rezerva pentru Viata pentru Adulti” prin intermediul caruia Asociatia MAME a fost desemnata de ARC Romania si retelele mobile sa gestioneze alocarea unor numere scurte de SMS pentru cazurile individuale de adulti cu boli grave care au nevoie de interventii medicale sau tratamente ce nu pot fi efectuate in Romania.
Este autoarea conceptului unei publicatii saptamanele de mare succes - Jurnalul de Sanatate -, din care a realizat, timp de 6 ani neintrerupt, impreuna cu o echipa de tinere pe care le-a format, peste 300 de numere.
Cei mici au fost invitati, pentru cateva ore, sa patrunda intr-o lume de basm in care personaje costumate in printi, printese, spiridusi si eroi cunoscuti din basme i-au antrenat sa participe la jocuri si ateliere de creatie (face painting, numere de magie, baloane si figurine din baloane, teatru de papusi, LEGO).
Exista si o revista consacrata vizualizarii la distanta (editata de Daz Smith), numita EIGHT MARTINIS, din care au aparut deja 12 numere, disponibile si pe site-ul revistei.
Cu o casa plina de copii de toate varstele, de la unul aproape in pragul adolescentei si pana la cea mica care stie sa numere si invata sa vorbeasca simultan in engleza si romana, Anca Serea nu parea hotarata sa o ia de la capat cu scutece, biberoane si un alt bebelus.
In aceasta luna, PROFI ajunge sa numere 400 de magazine, iar pe esplanada Palatulului Culturii din Iasi se fac pregatiri intense pentru a sarbatori sambata si duminica (14-15 mai) aceasta reusita.
Avea o pereche de pantaloni cu 3 numere mai mari, de capatat si, desigur, 2 pulovere cu serpisori pe piept, fes pe cap si galosi de cauciuc.
google-analytics.com